Viimeiset haravoinnit ennen lumien tuloa

Aika vähissä ovat ne arkipäivät kun pihalle ehtii niin, että jotain näkisi tehdäkin. Vaikka pihavalotkin olisivat päällä niin ei tarvi lampun juurelta montaa metriä kävellä kun märkä maa imee jo kaiken valon. Nyt viikonlopun aikana sainkin viimeiset alueet haravoitua vielä jonkinlaisessa valossa. Aika oli ilmeisesti juuri otollinen sillä tätä kirjoittaessa taivaalta leijailee tämän talven ensimmäiset hiutaleen tapaiset.

Paljon ajattelin kyllä vielä saada tämän loppuvuoden aikana aikaiseksi. Mikäli lumi- ja pakkastilanne ei täysin työintoa tapa niin kiviaitaa olisi tarkoitus kasata tulevan nuotiopaikan vierelle. Myös uusi autopaikka olisi vielä tarkoitus raivata nykyisen nurmikon ja istutusten keskelle. Ja jos lunta tulee puoli metriä niin vielä löytyy paljon kirjoitettavaa jo tehdyistä töistä. Myös tulevan kevään ja kesän suunnitelmia on tarkoitus pohtia pitkin talvea.

2 kommenttia artikkeliin Viimeiset haravoinnit ennen lumien tuloa

  • Meillä pitäisi vielä haravoida…. Pihalla on aina uskomattoman paljon lehtiä ja tammet ja vaahterat pudottelevat sellaisia paksuja lehtimattoja.

  • Meilläkin nuo tammet ja vaahterat aiheuttaa suurimman osan haravoinneista. Vielä kun niitä on tuossa terassin vieressä useampikin niin rännit on aina tukossa ja terassilta saa vähän väliä harjata lehtiä sivummas…

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>