Viikonlopun ohjelmistona Pihapiirimessut

Helsingissä pidetyt puutarhamessut jäivät väliin työkiireiden takia ja Turkuun oli ehkä kuitenkin hiukka liian pitkä matka ajella pelkästään messujen vuoksi joten tyydyin Lahdessa pidettyihin Pihapiirimessuihin. Näitä kahta muuta tapahtumaa selvästi pienemmät messut olivat kuitenkin kiva piristys tässä sulavien lumien keskellä.

Silkkipaperilla koristettu puu

Silkkipaperilla koristettu puu

Messuilla oli suhteessa aika paljon erilaisten oppilaitosten tekemiä asetelmia ja puutarhasuunnitelmia. En nyt aivan varmaksi sano, mutta tämä silkkipaperein koristeltu iso puukin taisi olla tätä samaa sarjaa. Ihan hauska idea, tuli vähän mieleen kukkiva kirsikkapuu.

Hyvä jyrsin kestää isoisältä pojanpojalle

Hyvä jyrsin kestää isoisältä pojanpojalle

Näytteillä oli myös muutama vanhempi pihatyökalu, kuten tämä vuoden 1937 mallia edustava puutarhajyrsin. Komea peli ja en yllättyisi vaikka toimisikin vielä.

Ideoiden lisäksi messuista oli myös jotain käytännönkin hyötyä. Nyt minulle selvisi mistä saan kuorikariketta tulevien marjapensaiden juurelle. Hintakin on paljon pienempi kuin varsinaisten puutarhamyymälöiden kautta ostettuna.

4 kommenttia artikkeliin Viikonlopun ohjelmistona Pihapiirimessut

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>