Vanhassa vara parempi – hyväksi havaittuja puutarhavinkkejä

Pari vuotta sitten kun lueskelin enemmänkin vanhoja puutarhaopuksia niin löysin aika paljon hyviä vinkkejä mm sadon laadun ja määrän parantamiseen kuin myös kukinnan tehostamiseen. Näitä en silloin kirjoittanut mihinkään ylös, joten muistan nyt lähinnä vain aiheet mistä vinkkejä oli.

Ne mitä onnistuin muistini perukoilta ja kirjankin sivuilta löytämään listasin Kasvimaa.fi Puutarhavinkkeihin. Täytyy jossain vaiheessa taas ottaa uusi lukukierros, jotta löytää lisää näitä koeteltuja ja hyväksi havaittuja neuvoja ja ohjenuoria niin aloittelevalle puutarhurille kuin ammattiviljelijällekin. Vuoroviljely noista on jo itsellä käytössä, mutta esimerkiksi tuhohyönteisten vähentäminen linnunpönttöjä ripustamalla oli asia mitä ei ollut osannut ajatella siltä kantilta.

Jos sinulla on tiedossa hyviä vinkkejä niin kuulisin niitä mielelläni, lisäilen niitä sitten tuonne pääsivun puolelle :)

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>