Tästä se taas alkaa – lumikellot tulivat esiin

Kevään ensimmäinen kukkabongaus oli jälleen kerran lumikello omasta pihasta. Muutaman päivän oli tämän suhteen kevät taas viimevuotista myöhemmässä sillä nyt bongasin lumikellon ensimmäisen kerran 7.4. Vuonna 2009 ensimmäisen kukan löysin 3.4. ja 2010 5.4.

Kevään 2011 ensimmäinen kukkabongaus

Kevään 2011 ensimmäinen kukkabongaus

Piha on vielä suurimmaksi osaksi lumen peitossa, etelänpuolen rinteet eli kasvimaa ja koiratarhan alaosa ovat jo likimain lumettomat. Metsässäkin on paikotellen jo lähes lumetonta, toisaalta taas monin paikoin vielä reilusti yli polven mitan. Nyt tuntuu taas päivittäin tapahtuvan niin paljon, että kohta saa taas ottaa jo haravankin käteen. Kevät!

4 kommenttia artikkeliin Tästä se taas alkaa – lumikellot tulivat esiin

  • Samoin täällä. Minulla krookuset etivät ensin. Tienvarrella oli jo leskenlehtiä.

  • Haravointia odotellessa, aurinkoisia kevätpäiviä lähettelen 😀

  • Insinööri

    Krookuksia ei ole kyllä täällä näkynyt vaikka olen niitä parikin kertaa istuttanut. Taitavat maistua niin hyviltä, että myyrät korjaavat parempiin suihin.

    Aurinkoisia päiviä varjoyrtin puutarhaankin!

  • tia

    Lumikellot ovat niitä kevään herättäjiä, meidänkin talon vierustalla muutama kukkii. Ilmassa aikamoinen konsertti menossa.

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>