Talipallojen tuhoamista ja jäätaidetta

Nyt kun useampana päivänä on ollut plussaa ja öisin kunnolla pakkasta niin hankikannot ovat olleet aivan mahtavia. Sukset ovat itsellä pysyneet koko talven varastossa, mutta lumikengillä on pystynyt hienosti kävelemään pellolla. Mökillä käydessäni jään päällinen lumikerros kantoi jopa ihan kengillä kävellen.

Viimeistä palaa viedään

Viimeistä palaa viedään

Jokainen päivä kun aurinko näyttäytyy pilvien takaa niin pikkulinnut ovat kuin huvipuistossa. Ne laulavat, sirkuttavat, lentävät ristiin rastiin ja syövät moninkertaisella tahdilla. Talipalloja menee nyt aivan ennätystahdilla, ehkä tosin senkin takia että närhet ovat ajoittain olleet aika tuttu näky talipallojen kimpussa.

Tähän aikaan vuodesta pakkaset eivät ole ollenkaan mieleeni, joka aamu kun mittari näyttää selkeästi miinuksia niin tulee sellainen masentava takatalvifiilis. Onneksi ilkeä pakkasherra sentään jättää taidettakin jälkeensä.

Pakkaspitsiä rännin reunassa

Pakkaspitsiä rännin reunassa

6 kommenttia artikkeliin Talipallojen tuhoamista ja jäätaidetta

 • Tuota pakkasen taidetta on ollut talven aikana blogissa sun toisessa. Mutta tästä pakkaspitsistä pidin kyllä erityisesti. Hiano. Tykkään.

 • Insinööri

  Hienohan tuo on :) Harmittaa vaan kun rännikaivossa oli vielä monin verroin hienommat jääkiteet, mutta kun lopulta siirsin kuvat koneelle niin kamera olikin tarkentanut jonnekin muualle…

 • Kyllä todellakin menee kaikenlainen linnunruoka, jos on närrejä pihassa. Ovat ihan mahdottomia ahmatteja. On muuten todella hieno pitsireunus rännissä!

 • Akileija

  Hei,
  varhain aamulla, kun mittarin lukemat näyttävät useampia asteita pakkasta, niin huoli jysähtää sydämeen, että miten jo kasvunsa aloittaneet pikkutaimet ovat selvinneet yöstä. Itselläni ovat täydessä vauhdissa jo mm. muutamat akileijat, nuo intohimoni kohteet.
  Valtavan upeita valokuvia otat,Insinööri!

 • Insinööri

  Kiitos Akileija, paljolti kameran ansiota nuo kuvien onnistuminen :) Toivottavasti taimesi pärjäävät!

 • akileija

  Ups,
  toivottavasti en ole aiheuttanut pahaa hämmennystä, mutta huomasin, etten ole ainoa akileija, ja edellisessä kommentissani kirjoitin vielä profiili-nimeni väärin isolla A:lla, oikeasti se on pienellä. Akileija käsittääkseni on joku muu tai jonkun muun blogin nimi, minun blogin nimi on Akileijat – nuo hurmaavat viettelijättäret.
  En siis todellakaan tarkoittanut toisen nimissä esiintyä, anteeksi!
  Vaatimattomuus komistaa; eikös se kuitenkin ole se pää siinä kameran takana, jonka ansiota hyvät kuvat ovat!!!

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>