Talipalloja useammille nälkäisille

Tuo pikainen talipalloviritys toimi kyllä oikein hyvin, mutta jäisenä sitä oli hankala saada auki ja vaihtaa uudet talipallot tilalle. Katselin kaupassa jotain valmiita virityksiä, mutta ei niistä oikein mikään tuntunut hyvältä. Suunta siis ruuviosastolle…

Komiasti toimii kettinki talipalloille

Komiasti toimii kettinki talipalloille

Sen kadonneen talipallotelineen jalanjäljissä otin matkaan kolmisen metriä kettinkiä ja 10 karbiinihakaa. Molempiin päihin lenkit vahvan oksan ympärille ja kiinnitys. Kettingin keskeltä vielä lenkillä varmistus yhteen oksaan ja sopivin välein 8 hakaa talipallojen kiinnitykseen.

Toimii todella hienosti ja pallot on helppo vaihtaa. Hintaa koko komeudelle kertyi 3,93€ kun osti tarvikkeet kilotavarana. Ja jos tuohon kertyy ruuhkaa niin talipallojen määrää on helppo lisätä :)

4 kommenttia artikkeliin Talipalloja useammille nälkäisille

  • Nuin ne keksinnöt kehittyy 😀 Siinnä kettingissähän voisi olla pinnassa vaikka joku hauska väri, pinkki? Heh.

  • Sydämellistä blogiystävänpäivää !

  • birdwatcher

    Niin mutta muoviverkkoja ei pitäisi jättää palloihin, koska ne saattavat jäädä linnun jalkaan kiinni ja vahingoittaa lintua, pahimmassa tapauksessa lintu kuolee. Näitä tapauksia tulee esiin joka vuosi, yleinen ohje on että verkkoja ei saa jättää palloon.

  • Insinööri

    Tämä oli minulle uusi tieto birdwatcher. Kovin yleistä tuo ei taida olla kun omakohtaista kokemusta ei ole, eikä lähipiiristä kukaan tiennyt tällaisesta. Olen kuitenkin nyt jo pari talvea käyttänyt pelkästään verkottomia talipalloja :)

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>