Satunnaisena kuvana koiratarha

Näitä haasteita tuntuu satelevan nykyään. Tämänkertainen haaste oli napata neljännen kuvakansion neljäs kuva ja selittää se.

Koiratarhan asukit

Kuva on otettu terassilta ja siinä näkyy koiratarhan kulmaus ja kaikki sen käyttäjät. (vasemmalta alkaen enkkusprinkku Lotta, phalenet Teri & Dingo ja papillon Tino) Kuva on myös hyvin ajankohtainen, sillä kevään ensimmäisiksi töiksi on suunniteltu koiratarhan perusparannus. Tarhaa on tarkoitus laajentaa ja siirtää enemmän takapihan puolelle. Muutoksen yhteydessä tarha myös jaetaan kahdeksi toisistaan erotettavaksi osioksi.

5 kommenttia artikkeliin Satunnaisena kuvana koiratarha

 • Onpa sinulla siellä tarhassa tapittamassa herttainen porukka! Kyllä heitin nyt kelpaa, kun on uusi tarhakin tulossa! Mukavaa kun vastasit haasteeseen!

 • quu

  Upeita turrukoita :)

  Meille oli joskus maapohjainen tarha, mutta muutama vuosi se valettiin betonille, mikä on kyllä ollut hyvä ratkaisu siivouksen osalta.

  Olisi mukava saada nähdä tästä projektista lisäkuvia :)

 • Insinööri

  Itse asiassa tuo projekti on vieläkin vähän kesken… Tarhaa on laajennettu, mutta muutama muu asia on vielä vähän vaiheessa. Ylemmässä osassa on nurmipohja ja alemmassa kuiva metsäpohja.

  Erilaisia katemateriaaleja olen minäkin miettinyt, mutta näillä mennään tällä hetkellä. Nurmikko ei oikein ole hyvä pohja, mutta sen pinta-alaa onkin tarkoitus pienentää. Kuiva metsäpohja on osoittautunut oikein hyväksi ja kaltevana pintana se pysyy kuivana myös sateidenkin aikaan. Katotaan uusia kuvia sitten kun ehtii taas tuon projektin kimppuuun 😉

 • Sara

  Minua miellytti tämä enkkusprinkku-phalene/papillon-katras, ovat rotuina toisiaan täydentäviä. Puutarhan rakentaminen on myös JEES! Täytyypä oikein syventyä blogiisi…

 • Insinööri

  Oikein hyvä yhdistelmä se onkin ja tulevat mainiosti toimeen keskenään. Tuosta pari vuotta vanhasta kuvasta tilanne on tosin muuttunut. Nyt meillä asustaa yksi phalene ja kolme enkkua, tällä hetkellä lisäksi viikon ikäisiä sprinkkupentuja 7. Tervetuloa lukemaan! :)

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>