Raparperista saisi jo nyt vaikka piirakan

Yhtä nopeasti kuin lumet lähti tuli myös kevät kaikkine tuliaisineen. Heti lumikellojen perään tulivat scillat, pihan yksittäiset krookukset, sinivuokot ja valkovuokotkin. Kaikki tuntuu tänä keväänä tapahtuvan niin nopeasti ettei oikein mukaan ehdi. Eläimistä sammakot, vaskitsat ja sisiliskot ovat heränneet, pihapönttöjäkin käyvät tiaiset innolla tutkimassa. Ainoa mikä tästä keväästä enää puuttuu on kyykäärme. Vaikkei niitä niin innolla pihallaan katsele niin nyt kuitenkin tuntuu kuin jotain puuttuisi. Ilman kyitä ei ole kevättä!

Ne kasvit mitkä ovat jo aloittaneet varsinaisen kasvukauden tuntuvat kasvattavan versojaan kuin kesäkuussa konsanaan. Kasvimaarinteen raparperikin on jo siinä mitassa, että ahneempi saisi siitä jo piirakan.

Raparperista saisi jo piirakan - huhtikuun lopulla!

Raparperista saisi jo piirakan - huhtikuun lopulla!

2 kommenttia artikkeliin Raparperista saisi jo nyt vaikka piirakan

  • Oi, raparperi! Nyt sitä vielä enemmän arvostaa, kun ei ole omaa pihaa jolta sitä saisi. Onneksi monella sukulaisella on sitä enemmän kuin ehtivät käyttää. Raparperimehu on minulle SE kesäjuoma.

  • Insinööri

    Joskos sitä itsekin saisi tänä vuonna aikaiseksi ja loihtisi raparperista sitä herkullista juomaa. Ainakin nyt näyttää siltä, että satoa tulee niin mahdoton määrä, että pelkkään piirakkaan kyllästyisi varmaan jo kuukaudessa.

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>