Puutarha ensilumen jälkeen

Puita lumipeitteessä

Tulihan se ensilumi lopultakin. Taas sai kaivaa kolat ja lapiot esille ja aloittaa talvisen aherruksen. Minä jopa tykkään tehdä lumitöitä, kerrostalossa asuessa minulla oli ihan todellinen ikäväkin tähän mukavaan puuhaan. Puut ja pensaat peittyivät kauniiseen valkoiseen harsoon ja ne kaikki karut, känkkärät ja puoliväärät puutkin näyttävät nyt kuin taideteoksilta.

Lumen koristama kivikasa

Oikeastaan lumen puolesta voisin muuttaa Lappiin. Vuodenaikojen vaihteluiden pitää olla selkeitä, kun tulee talvi niin se tosiaan tulee. Täällä etelässä saa vuoron perään vetää saappaita jalkaan ja etsiä suksia nurkista. Lunta tulee 30cm yhdessä yössä ja seuraavana päivänä maa on taas musta kuin hiilikellari. Oi missä olette te selkeät vuodenajat, tulkaa takaisin!

Jään ja veden muodostama aurinko

P.S. Kuvat ovat tosiaan ensilumen jälkeen otettuja, maisema on nyt eilisen myrskyn jälkeen ihan erilainen…

4 kommenttia artikkeliin Puutarha ensilumen jälkeen

  • Tulin sitten katsomaan, vastavierailulle, ja lunta on näemmä täälläkin. Määrätietoisesti olet aloittanut puutarhan rakentamisen, ja taitaa hommaa vielä riittääkin… Mielenkiintoista nähdä, miten insinööri näkee puutarhan. Tulen myöhemmin uudestaan.

  • Insinööri

    Kyllähän tuota hommaa tosiaan vielä piisaa… Se vaan on kumma miten täyden työviikon jälkeenkin jaksaa olla lapion varressa vielä koko päivän. Terapiaa ja vastapainoa tuolle palkkatyöllehän tämä puutarhan rakentelu on.

  • Heii! Tulin vastavierailulle minäkin.Täällähän on mielenkiintoinen puutarhablogi tulollaan! On mahtavaa että puutarhanhoito sopii kaikille, ja jokaisella on lupa nautia siitä. Tervetuloa puutarhahöperöiden blogiyhteisöön. :) Taidan linkittää sinut sivuilleni, jos sopii, niin löydän sinut uudelleenkin.

  • Insinööri

    Kiitos toivotuksista, puutarhahöperöiden yhteisö kuulostaa hyvältä 😉 Linkitys sopii mainiosti.

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>