Pientä projektia kesäloman ratoksi

Alkaa tämä piha jotenkin näyttämään siltä, että viimeiset viikot on ollut hiukan muita kiireitä. Pihalla ei ole hirveästi ehtinyt aikaa viettämään, jotakin pientä on tosin valmisteltu. Juhannuksen jos ensin lepäilee niin ehkä sitten koko lopun loman jaksaa viettää pienissä puutyötalkoissa.

Tuleva sivuterassi?

Tuleva sivuterassi?

Koiratarhan puolelle pitäisi jossain vaiheessa rakennella pieni sivuterassi, jotta saunasta pääsee sujuvammin ulos vilvoittautumaan. Kuten harkkojen läpi kasvavasta viherryksestä voi todeta niin projekti on odottanut lomaa jo jonkin aikaa.

Heinäseiväsaidan tolppamateriaalia ja välipuut

Heinäseiväsaidan tolppamateriaalia ja välipuut

"Vain" kolmannes heinäseipäistä

"Vain" kolmannes heinäseipäistä

Tuleva hedelmätarha ja vähän muutakin osaa tontista on tarkoitus rajata tiiviillä näkösuojana toimivalla heinäseiväsaidalla. Tuota yhtä rajaa ja nurkkaa tontista reunustaa tie niin on mukava saada sitä vasten kunnon aita, vaikka tiellä ei juuri muut liiku kuin me itse.

Vähän polttopuu-urakkaakin

Vähän polttopuu-urakkaakin

Hedelmätarhan luota kaadetuista puista pitäisi jossain vaiheessa halkojakin ehtiä tekemään. Onneksi se työ on sentään jo aloitettu, vaikkakin vielä hyvin alkutekijöissä.

Kesää ei siis tarvitse jouten viettää, eikä tekemistä keksimällä keksiä. Ja ei toki kaikki työlistan työt näistä kuvista käy ilmi, autotallissa odottaa vielä uudet syöksytorvet ja paljon on vielä pihalle piilotettavaa rautakaupassakin odottamassa :)

2 kommenttia artikkeliin Pientä projektia kesäloman ratoksi

  • Una

    Ah, ihania puuhia. =)))

    Näytähän sitten, mitä ihanista heinäseipäistä saitte aikaan ja kuvaa terassista myös… täällä odotellaan uteliaina. =)

  • Insinööri

    Niinhän se loma taas vierähti ja työlista on edelleen lähes yhtä pitkä kuin loman alkaessa. Heinäseipäät ovat vielä koskemattomina, koska työn aloittamiseen olisi vaadittu traktoria ja urakoitsija teki sitten lopulta oharit. Terassi on sentään jo aika pitkällä :)

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>