Pentulaatikkoa rakentamassa

Aina välillä löytyy jotain sisälläkin nikkaroitavaa, tällä kertaa kohteena oli pentulaatikko. Englanninspringerspanielimme Lotta on nyt suunnitellusti kantavana ja synnyttää tulevan pentueen viikolla 20. Turvalliseksi synnytyspaikaksi ja pentujen kodiksi aloin rakentamaan pentulaatikkoa. Googlella etsittynä erilaisia virityksiä löytyy aivan laidasta laitaan, joten tämä suunnitelma tulee nyt sitten omasta päästä.

Pentulaatikko muotoutumassa

Pentulaatikko muotoutumassa

Aivan valmis tuo ei vielä ole, tällä hetkellä puuttuu vielä turvarimat pennuille, hionta ja maalaus. Ympärille tulee vielä aitaus, jonne myös sanomalehdet levitetään pentujen tarpeita varten. Varsinaisen laatikon etuseinään tulee säädeltäväkorkeuksinen seinä.

Tulevan pentueen emo Lotta

Tulevan pentueen emo Lotta

Lotasta ja pennuista voi tarkemmin lukea Dingolina’s kennelimme sivuilta, sekä koirien omasta blogista.

2 kommenttia artikkeliin Pentulaatikkoa rakentamassa

  • Tää tulee tähän vähän myöhään, mutta yksi puutarhurivinkki pentuaitaukseksi on sellainen lehtikonmpostori eli setti aitoja, joita myydään lehtikompostorina. Se on tyypillisesti sen verran iso, että emä + pennut + koppa mahtuu ja jää hiukan tilaa siihen ulkopuolelle. Toisaalta yhdistämällä 2 saa aidattua alaa enemmän.

    Kun pennut on maailmalla voi kompostorin laittaa takapihalle siihen alkuperäiseen käyttöön :-)

  • Insinööri

    Meillä on jo kaksi lehtikompostoria ostettuna tuohon tarkoitukseen 😉 Eli tuon pentulaatikon edustalle ja yhdelle sivulle tulee vielä aidattu alue.

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>