Nuotiopaikan maavallin siistiminen

Tuolle meidän nuotiopaikalle jätettiin yhdelle sivulle kunnon maavalli antamaan näkö- ja tuulensuojaa. Valli kasvaa jo nyt kaikenmaailman vattuja, nokkosia ja ties mitä muuta kasvia. Mikään kaunistus se ei ole ollut, eikä tuo sekalainen kasvillisuus ole ainakaan tilannetta parantanut.

Nuotiopaikan maavalli

Nuotiopaikan maavalli

Yritin kovasti miettiä minkä kasvin saisin kasvamaan tasaisesti jyrkemmässäkin kohdassa, mutta en keksinyt hyvää vaihtoehtoa. Aiemmista maansiirroista tuohon viereen oli jäänyt vielä yksi sekalainen kivikasa, joten aloin (jälleen) käyttämään hyväksi havaittuja luonnonkiviä.

Nuotiopaikan rinteen kivetys

Nuotiopaikan rinteen kivetys

Jotenkin tuo kamera antaa nykyään lähinnä tasaisen harmaita kuvia, mutta idea ainakin välittyy tuosta kuvasta. Jatkan tuota kivetystä vielä tuohon maavallin harjalle ja kovasti ainakin toivon, että nuo pysyvät myös paikallaan. Väleihin olisi tarkoitus laittaa keltamaksaruohoa tai jotain muuta maksaruohoa.

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>