Neitoperhonen kävi puutarhassa

Olen jo pari viikkoa yrittänyt metsästää perhosia linssin eteen, mutta joko ne peijakkaat lähtevät karkuun tai sitten kamera ei ole lähettyvilläkään. Nyt sitten vihdoin onnistui, kohteeksi sain neitoperhosen.

Neitoperhonen

Neitoperhonen

Onko kellään kokemusta niistä perhosmökeistä? (esim tällainen) Olisi kiva saada pihaan enemmänkin näitä kauniita leijailevia siipipareja. Tietenkin kukkia lisäämällä myös perhosetkin näyttäytyvät useammin, mutta myös muut keinot kiinnostaa.

3 kommenttia artikkeliin Neitoperhonen kävi puutarhassa

  • Täällä ei neitoperhosia ole vielä näkynyt. Enpä ole kokeillut perhosmökkiä. Tuntuu mielenkiintoiselta. Loppukesästä neitoperhoset parveilevat punahatuilla.

  • Insinööri

    Kukkavalinnat kyllä määrittävät aika paljon mitä perhoslajeja pihassa esiintyy. Luin, että neitoperhosten toukat syövät käytännössä vain nokkosia, joten täytyykin jättää osa kitkemättä.

  • rape

    23.08.09 Loimaanseudulla kukkiva mäkimeirami houkutti parven neitoperhoja kisailemaan auringonpaisteisella rinteellä. Nokkosiakin tontilla kasvatan. terveisin ”hulttiopuutarhuri”

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>