Muodonmuutoksia pihalla – koiratarhan yläosa

Koiratarha oli ensimmäinen asia mitä pihallemme tehtiin. Itse asiassa se rakennettiin jo ennen taloon muuttamista. Sen jälkeen se on kokenut monia muutoksia. Ensimmäisenä tarhaan tuli lähinnä tennispallojen säilytystilaksi koirankoppi. Joskus sateella siellä joku käy kääntymässä, mutta kun yksikään koiramme ei asu ulkona niin koppi on käytännössä koriste.

Koiratarhan yläosa ennen muutosta

Koiratarhan yläosa ennen muutosta

Toisena varsinaisena muutoksena koiratarha laajennettiin vuosi sitten tuplakokoiseksi. Tässä laajennuksessa jätimme aidan ja rajan väliin n metrin vyöhykkeen, jotta itse rajalle voi sitten istuttaa sinne suunnitellun kuusiaidan. Alun perin sovimme silloisen naapurin kanssa, että aidan voi laittaa rajalle. Se tosin osoittautui sittemmin todella huonoksi ratkaisuksi… Onneksi meillä on nykyään uudet naapurit :)

Koiratarhan yläosa muutoksen jälkeen

Koiratarhan yläosa muutoksen jälkeen

Tämän kevään muutoskohteena oli tarhan yläosa. Koska takapihan puolella on nyt paljon aidattua tilaa niin pienensimme kuukausi sitten ylätarhan kolmasosaan entisestä. Tällä saimme riittävän etäisyyden rajaan ja tilaa päätyyn suunnitellulle pienelle saunan vilvoitteluterassille.

Ostin tarhan reunalle kaksi pylvästuijaa ja kuvan ottamisen jälkeen siirsin toisaalta pihasta nyt tyhjentyneelle alueelle vaahteran, pihlajan ja haavan. Näiden lisäksi sain viimein istutettua rajalle kuusiaidan! Istutushetkellä satoi kaatamalla, joten siitä ei kuvaa näytä olevan. Pitänee käydä kuvaamassa, jotta saan siitäkin muistiin hyvän seurantakuvan.

2 kommenttia artikkeliin Muodonmuutoksia pihalla – koiratarhan yläosa

  • Niin ne elää ne suunnitelmat. Ois se kauhia herätä joku aamu ja huomata jotta puutarha on valmis. Noh, onneksi simmoista ei pääse tapahtumaan.

  • Insinööri

    Onneksi sellaista päivää tuskin tulee. Mutta jos tulee niin ei kai silloin muu auta kuin soittaa kiinteistövälittäjälle ja etsiä uusi puutarha kuokittavaksi 😉

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>