Lumikello aloitti taas kevään kukinnan

Viime vuonna bongasin kevään ensimmäiset lumikellot huhtikuun kolmantena päivänä. Tänä vuonna kesti pari päivää kauemmin, sillä huomasin nuo iloiset yllätykset viisi päivää sitten eli 5.4.

Kevään ensimmäinen kukka oli jälleen lumikello

Kevään ensimmäinen kukka oli jälleen lumikello

Tämä uusi sijaintipaikka oli erityisen mieluinen yllätys, koska aikaisempi lumikellojen kasvupaikka on nyt osittain autopaikkojen alla. Yritin siirtää kelloja parhaani mukaan pariinkin paikkaan ja ainakin tässä niitä nyt näyttää kasvavan. Myös vanhalla paikalla näkyy jo piippoja, joten ei ne sieltäkään täysin kuolleet.

2 kommenttia artikkeliin Lumikello aloitti taas kevään kukinnan

  • Näitä minäkin niin kaipailen… Ei ole vielä näkynyt meidän pihassa, saa nähdä, nousevatko ollenkaan tänä vuonna, kun skillat kuitenkin ovat jo nousemassa.

  • Insinööri

    Nyt lumikelloja on kukassa ainakin kolmessa eri paikassa ja siinä ”alkuperäisessä” paikassa ne kukkivat ehkä parin päivän päästä. Jokin yksittäinen scilla näytti täälläkin jo nousevan ja jotain muitakin piippoja jo nousee maasta.

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>