Lisää kaktuksia aavikolle

Istuttamani kaktusaavikko näytti vähän tyhjältä, joten hain vielä 5 uutta kaktusta aavikkoa täydentämään. Muu koristus on vielä haussa, mutta jo aika pitkälti ajatuksen asteella valmis. Jo nyt olen kuitenkin todella tyytyväinen tulokseen! Illalla kun tuohon aavikolle laittaa valot päälle niin pelkästään sinne katsomalla tulee jotenkin lämmin olo ja tunne siitä, että vaikka nyt tuulee ja tuivertaa niin ei se seuraava kesä kuitenkaan niin kovin kaukana ole.

Lisää kaktuksia aavikolle

Lisää kaktuksia aavikolle

Olen istuttanut kaktukset hiekkaan omissa ruukuissaan. En tiedä oliko se hyvä vai huono idea, mutta ajattelin että siten ainakin kastelun saa paremmin suunnattua kohteeseensa. Jos jollain on esittää selkeää faktaa ja hyviä kokemuksia kaktusten kastelusta niin vinkkejä otetaan mieluusti vastaan. Jostain kumman syystä olen onnistunut yleensä tappamaan kaktukset noin puolessa vuodessa, nyt pitäisin nämä mieluusti hengissä.

Näkymä kaktusaavikolta

Näkymä kaktusaavikolta

3 kommenttia artikkeliin Lisää kaktuksia aavikolle

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>