Korvahuppuja ja juoksupöksyjä koirille

Puutarha uinuu talviunta ja puutarhuri lepää laakereillaan, kirjoitetaan sitten väliin vaikka kehut tyytyväiseltä asiakkaalta. :)

Meillä on siis kolme englanninspringerspanieli-narttua. Ainakin meidän tytöt vuotavat juoksujen aikana sen verran runsaasti, että jonkinlaiset juoksupöksyt on käytännössä pakko pitää koko juoksujen ajan. Monenlaisia pöksyjä on tullut kokeiltua ihan täydestä fiaskosta kelvolliseen, nyt kuitenkin löytyi se tähänastisista ylivoimaisesti paras tuote.

Juoksupöksyt

Juoksupöksyt

Omilla koirilla nuo pysyy tosi hyvin jalassa, eikä ihoärsytystä tule leveän tarranauhan ansiosta. Ulkonäkökin on jotain ihan muuta kuin se perinteinen musta. Omien kokemusten perusteella varsinaisena ”siteenä” toimii parhaiten kaupan halvin terveysside (X-tra normaali side).

Toinen tälle rodulle erityisen tarpeellinen tuote on korvahuput. Korvat jo itsessään on huomattavan pitkät ja siihen tulee päälle vielä runsaat korvahapsut. Ilman huppua korvat uivat ruokakupissa ja jäävät mähmäiseksi. Tämä johtaa sitten siihen, että korvakarvat menevät takkuun ja koira imeskelee ja puree korvakarvojaan poikki. Ja jos koiraa meinaa näyttelyissä käyttää niin kyllä ne karvat pitäisi tallella olla 😉

Korvahuput kolmikolla (Lotta - Minnie - Pamela)

Korvahuput kolmikolla (Lotta - Minnie - Pamela)

Sekä juoksupöksyt, että korvahuput on valmistanut AINOO design. Voin suositella lämpimästi, AINOO design tekee koiravaatteiden lisäksi mm sisustussuunnittelua ja sisustusompelua.

4 kommenttia artikkeliin Korvahuppuja ja juoksupöksyjä koirille

  • Mitkä kuvat :) Tytöistähän olisi mainosalan ammattilaisiksi.

  • Insinööri

    Pitäisköhän ilmottaa työnhakijoiks mainosalalle 😀

  • Kiitos mainostuksesta :). Minä laitoin omaan blogiini (ainoodesign) linkkivinkin tähän blogiin ja nappasin tuolta sellaisen kuvan missä talipalloja ja lintunen :). Oisko ollut lintulaudalla nimeltään tai joku sellainen. Jos oot sitä mieltä etten saa ottaa kuvaa niin kerro toki :). Muutoin se on ihan pienenä näkyvissä ainoodesingin oikeassa reunassa :).

  • Insinööri

    Tottakai saat käyttää kuvaa linkityksessä :)

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>