Komerosta tulikin kenkäkaappi

Kun tämä talo peruskorjattiin niin jostain piti lohkaista tilaa viedä tarvittavat talotekniikat kerrosten välillä. Näppärin ratkaisu oli varastaa sitä tarkoitusta varten yksi eteisen eli keskikerroksen komeroista. Haittapuolena komeron syvyys pieneni noin 20 senttiin, jolloin komeroa ei enää voinut käyttää oikein muuhun kuin mopin ja jumppakepin säilytykseen.

Eteiskomero mallia epäkäytännöllinen

Eteiskomero mallia epäkäytännöllinen

Tarpeeksi kauan kun pähkäilin tuota turhaa komeroa niin jossain päin harmaata aivomassaa tapahtui jonkinlainen valosähköinen ilmiö ja ajatus teki tuloaan. Teenkin siitä kenkäkaapin! Syvyyden puolesta kengät ei sopisi tuonne kuin sivuttain, mutta eihän se mitään haittaa. Pari koriakin pitäisi mahtua sormikkaille ym.

Tästä se rakentaminen taas alkaa

Tästä se rakentaminen taas alkaa

Helpoin tapa kenkäkaapin toteutukseen oli mielestäni ihan perushyllyt ja kun tuossa kuitenkin on ovi niin turhia koreilujakaan ei kannattanut tehdä. Eli ihan tavallista mäntyliimalevyä ja simppelit valkoiset kannattimet. Kävi vielä hyvä tuuri ja löytyi juuri oikean levyistä liimalevyä suoraan kaupan hyllystä.

Pari hyllyä jo paikallaan

Pari hyllyä jo paikallaan

Käytännössä tuo on osoittaunut oikein näppäräksi ja toimivaksi ratkaisuksi. Meillä kun tuo varsinainen eteinen on niin ahdas, että siihen mahtuu järkevästi vaan ne parit päivittäin käytettävät kengät.

Kenkäkaappi valmiina

Kenkäkaappi valmiina

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>