Kiviportaat saivat lisäaskelman

Takapihan kiviportaat pysyivät ensimmäisen talvensa hyvin paikoillaan ja välitkin alkavat jo pikku hiljaa nurmettua. Portaat ovat käytössä olleet hyvät ja ulkonäkökin on ympäristöön hyvin sopiva. Turha nurmipätkä terassin ja portaiden välissä on vaan pikku hiljaa alkanut tuntua lähinnä suunnitteluvirheeltä.

Lähtötilanteessa portaat vain rinneosuudella

Lähtötilanteessa portaat vain rinneosuudella

Päätinkin siis laajentaa portaita pelkältä rinneosuudelta yläpäässä terassiin asti yltäväksi. Onneksi noita samoja liuskekiviä oli varastossa vielä jonkin verran joten pystyin käyttämään samaa materiaalia.

Nurmikko poistettuna ja asennushiekka lisättynä

Nurmikko poistettuna ja asennushiekka lisättynä

Tutut työvaiheet: nurmikon poisto, asennushiekan kärräys, liuskekivien valinta, itse palapelin kokoaminen ja lopuksi vielä välien ja reunojen täyttäminen hiekalla ja taas oli uusi askelma syntynyt 😀

Lopputuloksena portaat alkavat nyt suoraan terassilta

Lopputuloksena portaat alkavat nyt suoraan terassilta

Pitäisi vielä poistaa loputkin nurmipaakut portaiden reunoilta ja istuttaa jotakin kivaa kasvia tilalle. Muutamakin vaihtoehto löytyisi ihan tästä omalta pihalta, pitäisi vaan muistella tai tutkia minkälaisia kasveja ne olivatkaan.

1 kommentti artikkeliin Kiviportaat saivat lisäaskelman

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>