Kevättä kohti mennään – sormet jo syyhyää tekemistä

Joka vuosi se varmin keväänmerkki ei ole lisääntyvä valo, ei lintujen laulu, ei liioin räystäältä putoava vesipisara. Se tulee sisältäpäin. Tietynlainen levottomuus valtaa kädet ja jalat, jotain pitäisi päästä tekemään. Ikäänkuin se koko pitkän talven möllöttänyt neandertalinihminen olisi lopulta löytänyt valokatkaisijan ja pimeään vinttikomeroon olisi syttynyt valo. Ajatus alkaa luistaa huolettomasti ja silmät piirtää suunnitelmia pitkin poikin pihaa.

Vielä tuolla ei mitään kummoista pysty tekemään, nuotiopaikan sentään kaivoin lumen alta. Ehkä joku kaunis kevätpäivä voisi tehdä pidemmän lenkin metsään ja sitten paistaa letut kotipihalla. Pahimman käsillätekemisen tarpeen tyydyttämiseksi hain rautakaupasta vähän maalia ja muita tarvikkeita, tarkoitus olisi maalailla muutamat väliovien karmit tässä joku sopiva päivä.

Julistan kevään alkaneeksi, siitä riemumielin nauttikaa!

3 kommenttia artikkeliin Kevättä kohti mennään – sormet jo syyhyää tekemistä

  • Se levottomuus tulee kun lumi alkaa sulaa ja puutarhaan taas pääsee vaeltamaan ja katsastelemaan kasveja. Meillä lunta tänä talvena ei kovinpaljon ollutkaa ja lämpimät säät sulattavat sen nopeasti pois.
    Nautitaan keväästä!

  • Juuri tästä samasta tänään postasin. Iski outo levottomuus!

  • Insinööri

    Sitä on liikkeellä näin keväisin, ei millään malttaisi odottaa lumien sulamista ja uuden kasvukauden alkua!

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>