Kasvimäärää piti taas paikata…

Kun nyt ei ole enää ensimmäistäkään paprikaa kasvamassa ja muutama orkideakin on entinen niin tokihan tilannetta piti taas vähän korjata. Ja kuten totuttua niin kolmen kuolleen tilalle ei toki hankita kolmea uutta vaan muutama enemmän. Eilen meille muutti kauppareissun päätteeksi 11 uutta huonekasvia.

Tuoreimmat huonekasvit

Huonekasvilajitelmasta löytyy niin anopinkieli, traakki, begonia kuin myös pari muuta kasvia. Nimillähän minulle ei ole merkitystä, kunhan ne vain kasvaa. Traakkien määrää lisättiin sillä ne ovat kasvaneet meillä hyvin, myös talon ainoa anopinkieli on ollut elinvoimainen. Mukana on taas pari testikappaletta, jotta elämä ei kävisi tylsäksi.

2 kommenttia artikkeliin Kasvimäärää piti taas paikata…

  • Anopinkielen ainalin pitäisi pysyä hengissä. Minulla on yksi puliunohduksissa ja se välillä jopa innostuu kukkimaan.
    Vaimo nyt suuntaa yksinkertaisempaan kukkalajikemäärään ja heittää silmän välttäessä vanhoja pois ja hankkii tilalle orkideoita.

  • Insinööri

    Meilläkin tuota lajikirjoa on aika paljon karsiutunu ja nykyään pyritään ostamaan lähinnä sellaisia jotka on kasvanut hyvin.

    Eli käytännössä traakkien ja vastaavien, sekä orkideoiden määrää ollaan nostettu.

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>