Kasvimaa kasvoi kokoa

Mikään iso tuo kasvimaamme ei ole, mutta on tähän asti ajanut hyvin tarkoituksensa. Sen sijaintikin oli alunperin vähän kompromissiratkaisu, mutta tuo rinneratkaisu on osoittautunut ihan onnistuneeksi.

Kasvimaa alkuperäisessä koossaan

Kasvimaa alkuperäisessä koossaan (kuva vuoden 2009 keväältä)

Rinnekasvimaamme koki pari viikkoa sitten laajennuksen ensimmäisen osan kun raparperit siirrettiin samaan rinteeseen. Kiviportaiden puoleiselta reunalta poistettiin myös kasvustoa ja istutettiin piparjuuret reunustamaan portaiden ja kasvimaan väliä.

Tänään kaivoin kasvimaan alalaidasta nurmialueen jyrkemmän osion pois ja tasoittelin muutenkin kasvimaan kylvöä varten. Alemmassa kuvassa näkyvät väliaikaisasukit eli 9 marjapensaan tainta, jotka odottavat vielä lopullista sijaintipaikkaansa.

Kasvimaa nykyisellään

Kasvimaa nykyisellään

Kuvat ovat hieman eri kulmista otetut, mutta kasvimaa laajentui metrin verran reunoiltaan ja alaosaan tuli lisätilaa parikin metriä. Nyt kun reunoilla ei ole enää kukkia kasvamassa niin nyt laajennuksen jälkeen viljelysala on likimain tupla entiseen verrattuna.

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>