Kaktusaavikko tuloillaan

Alkaa tuo talvi tehdä jo siinä määrin tuloaan, että pitää välillä tehdä jotain ihan sisäkasvienkin suhteen. Mitään kovin ihmeellistä ei sisällä ole tapahtunut kevään jälkeen, muutama uusi tulokas ja tällä hetkellä kukkii taas yksi orkideakin. Aikaisempi orkidea-akvaario taikka sitruuna-akvaario sai taas uuden sisällön ja nyt siitä on kehkeytymässä kovaa vauhtia kaktusaavikko.

Näkymä kaktusaavikolle

Näkymä kaktusaavikolle

Kuva ei ole kummoinen, mutta tältä tuo uusi ilme näyttää nyt. Pieniä kaktuksia on tarkoitus lisätä ehkä viisikin kappaletta ja lisäksi laittaa muutakin koristetta. Ainakin siestaa viettävä pieni meksikolainen ja pikkuruinen tequila-pullo olisi hakusessa. Tuonne sopisi lisäksi hyvin vaikka hiiren luuranko, jos sellaisen vain jostain saisi.

Autotallissa olisi vielä yksi vähän isompi akvaario, jolle en ole vielä keksinyt varsinaista käyttöä. Yksi vaihtoehto olisi, että teen siitä taimetuslaatikon tai sitten vaikka lihansyöjä-viidakon.

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>