Jälkijuhannus mökkeillen

Koska juhannus meni tällä kertaa töissä niin täytyi perinteinen juhannusmökkeily viettää näin jälkikäteen. Jo perinteeksi muodostunut mökkeilyn aloituspaikka oli Lomakylä Kesakko Juvan maisemissa. Vaikka puutarhailu on mukavaa ja rentouttavaa puuhastelua niin on se kuitenkin kiva pitää välillä taukoakin ja nähdä muidenkin puutarhureiden toteutuksia.

Särkynytsydän

Särkynytsydän

Niin kuin olen jo monessa eri blogissa käynyt ihastelemassa särkyneensydämen kukintaa niin kyllä se vielä ihan omin silminkin näytti mahtavalta. Mitään tietoakaan ei kukinnan lopettamisesta näyttänyt olevan, kukkiiko se tosiaan näin pitkään vai onko tuo yksilö vaan jotenkin myöhässä?

Jos joku muukin vielä pitää perinteisemmästä mökkeilystä, eikä vaadi taulutelkkareita ja keskuspölynimureita mökille niin voin lämpimästi suositella Kesakkoa visiitin kohteeksi. Paikalta löytyy perusvarusteltuja mökkejä, sekä jokunen sähköpaikka matkailuautolle tai -vaunulle. Alue sopii mielestäni parhaiten rauhasta pitäville ja koiraihmisille.

4 kommenttia artikkeliin Jälkijuhannus mökkeillen

  • Kyllä se särkynytsydän kukkii yhä minullakin. Parhaiten sen kukinta jatkuu, kun napsaisee kuihtuneet kukkavarret pois. Jostain luin, että koko kasvin voi leikata ja se kasvaa ja kukkii uudelleen saman kesän aikana.

  • Myös täällä särkynytsydän kukkii edelleen – sekä korkeampi että matalampi versio. Harvinaisen mielenkiintoisen muotoiset kukat! :)

  • Insinööri

    Jos se tosiaan kukkiikin näin pitkään, niin vahvistuu vielä entisestäänkin halu saada se myös omalle pihalle 😀

  • Joo, kukkii mökillä sama versio (vyöhyke III), kotona kukkii pienempi versio pikkusydän (valkoinen), jo toukokuulta alkaen ja edelleen täydessä terässä. Just inventoin kukkia ja listasin tämän kohdalle, että kukkisi kesä-elokuun….? Vai onko tulkinta, joskus noiden aikana?? Kuitenkin siis kukassa piiitkään, ainakin kuukauden päivät.

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>