Insinööri aiheutti paheksuntaa kukkakaupassa

Kukkakaupan suuret kassit

Niin siinä sitten kävi. Kiertelin kukkakaupassa katsastellen valikoimia. Löysin mitä halusin ja menin keskeyttämään myyjän evästauon. Kyselin myyjältä alennuksessa olevista orkideoista ja jostain järkevämmästä pakkaustavasta kuin yksittäispakkaukset. Myyjä söi vielä evässämpyläänsä ja ehdotti lämpöpussia. Minä hyväksyin ja sanoin haluavani kymmenkunta orkideaa. Tämän jälkeen myyjällä meni viimeinen pala kurkkuun ja leivänmurut tulivat kaaressa pihalle yskän säestämänä.

Kymmenen orkideaa

Olen nimittäin jo pidemmän aikaa kytännyt mahdollisia orkidea-alennuksia. Nyt kun tuo sattui kohdalle ja kappalehintakin oli kohdallaan niin otin samantien kymmenen uutta kodin kaunistusta. Valikoimaa oli parisenkymmentä, joista valitsin parhaimmassa kunnossa olevat. Muutama niistä oli hieman nuutunut veden puutteesta, mutta parissa on jopa nuppuja!

Tällä loisto-ostoksella talon orkideojen määrä nousi kuudesta kuuteentoista. Toivomus olisi, että talossa aina ainakin yksi orkidea olisi kukassa. Ehkä se jo näillä onnistuu…

4 kommenttia artikkeliin Insinööri aiheutti paheksuntaa kukkakaupassa

  • No jopas riittää orkideoja. Ei kai siellä kukkakaupassakaan kovin moni osta kerralla kymmentä samanlaista sisäkukkaa, joten ymmärrän yskän. Mutta upeitahan ne ovat. Laitathan sitten kuvia, kun kukkivat?

  • Insinööri

    Niin kait, kyllä ne viereisessä kahvilassakin vähän katto kun kukkia säkitettiin oikein joukolla. Laitetaan kuvia kun kukkivat :)

  • Ulrika

    Mitä maksoi? Ostin omat alennuksesta 5 euroa 😀 !

  • Insinööri

    Koko satsi 30€ eli 3€ kappaleelta 😀

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>