Grillialue sai nuotiopaikan

Kuten aamulla ennustin niin päivän sai todellakin heilua haravan varressa ilman paitaa. Housutkin olivat lopulta liikaa ja tilalle piti vaihtaa shortsit. Jopa saappaista piti varret kääntää. Päivän töinä tuli kuokittua, levitettyä multia, tasattua maata, rikottua jäätä ja rakennettua nuotiopaikka.

Nuotiopaikka

Kottikärryllinen pihakiviä oli toisaalla jäänyt ylimääräiseksi ja olen niitä pallotellut pitkin pihaa lähinnä erilaisissa tukitarkoituksissa. Nyt niille löytyi oivallinen sijoituspaikka nuotiopaikan reunuksena. En tiedä kestävätkö ne tulta ja lämpöä, mutta ainakin toistaiseksi saavat toimia kyseisessä tehtävässään.

Nuotion reunus

Multamaalle levitin pohjaksi hiekkaa ja aivan nuotion viereen upotin liuskekivien jämäpaloja. Lähipäivinä on tarkoitus levittää hiekka koko grillialueelle. Liuskekiviä en näillä näkymin laita alueelle enää lisää. Ainakin tämän hetken ajatus on, että loput alueesta peitetään puulaatoin.

4 kommenttia artikkeliin Grillialue sai nuotiopaikan

  • Todella kivan näköinen nuotiopaikka! Tuolla tavalla tehtynä se on helppo muuttaa toisenlaiseksi, jos kivet eivät kestä/se käy pieneksi/haluaa muutosta. Lisäksi mahtavan näköisiä kiviä olet siirrellyt! Siinä varmaan jo tuntee tehneensä jotain. Hyvä aloitus kevättöille!

  • Tuosta tulee todella hieno!! Joskus vuosia sitten näin lehdessä kuvan että tuollainen paikka oli peitetty mukulakivillä – laatat kyllä kivemmat jalan alla ehdottomasti.

  • Lasse

    Jaahas. Seuraavan kerran kun sinne tulee, niin pitää ottaa paketti wilhelmiä mukaan.

  • Insinööri

    Olihan se kiva aloittaa pihatyöt jollain josta tulee suoraan näkyvääkin muutosta ja josta voi nauttia myös työn lomassa 😉

Jätä vastaus

 

 

 

Voit käyttää näitä HTML tageja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>